Politica de Confidențialitate și protecția datelor

Stimați clienți Wow Hunedoara și vizitatori ai site-ului nostru web, protecția datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. 

Explicațiile următoare au scopul de a vă aduce la cunoștință informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

Prezentare pe scurt

  1. Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor?

Responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site este compania IRIS IMPEXP TRAVEL SRL, cu adresa în jud. Hunedoara, sat Fizes, Str. Principala nr.5.

  1. Ce date sunt procesate când vizitați site-ul nostru?

Când vizitați site-ul nostru, browserul dumneavoastră trimite diverse înregistrări serverelor noastre, care sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru prezentarea paginilor noastre web și pentru a asigura stabilitate și securitate. Acestea sunt stocate în fișierele jurnal (așa-numitele logfiles), care includ și adresa IP. 

  1. Site-ul utilizează cookie-uri?

Da. Pe site-ul nostru web sunt utilizate diverse cookie-uri. Pentru informații despre cum puteți șterge aceste cookie-uri sau împiedica stocarea lor, consultați informațiile asupra dreptului de a refuza procesarea datelor din secțiunea Setări Cookies.

  1. Folosim instrumente de analiză pe site-ul nostru?

Da. Lucrăm cu mai mulți furnizori pentru a adapta și optimiza site-ul și ofertele noastre. Informații detaliate despre acești furnizori de servicii, modul de funcționare a instrumentelor de analiză și modul de oprire a acestora pot fi, de asemenea, găsite în informațiile asupra dreptului de a refuza procesarea datelor din secțiunea Setări Cookies.

  1. Site-ul folosește publicitate bazată pe utilizatori?

Da. Cooperăm cu furnizorii de servicii care folosesc cookie-uri și ID-uri publicitare pentru a afișa publicitate bazată pe utilizatori și pe interese pentru noi sau afiliații noștri. Informații detaliate despre acești furnizori de servicii, modul în care funcționează instrumentele publicitare și cum să dezactivați aceste instrumente, găsiți în informațiile asupra dreptului de a refuza procesarea datelor din secțiunea Setări Cookies.

  1. Furnizăm datele dumneavoastră terților?

Nu. Nu împărtășim datele dumneavoastră cu terți neautorizați.

  1. Pe cine puteți contacta dacă aveți întrebări?

Dacă aveți întrebări cu privire la protecția datelor, contactați contact@wowhunedoara.ro

Informații privind confidențialitatea

  1. Informații generale privind protecția datelor la Wow Hunedoara
  2. Domeniu de aplicație și definiții

1.1 Politica de confidențialitate include informațiile din art. 13 GDPR privind procesarea datelor în contextul accesării site-ului nostru.

1.2 Informații despre natura și scopul datelor în legătură cu utilizarea aplicației noastre, funcțiilor de contact de pe site-ul web (asistență pentru clienți), prezența noastră în social-media, pot fi găsite separat, în portalul respectiv sau atunci când utilizați aplicația respectivă. 

1.3 În ceea ce privește legăturile către paginile unor terți, nu avem nici influență, nici control asupra conținutului și reglementărilor locale de protecție a datelor. Vă recomandăm să verificați declarațiile de confidențialitate ale respectivelor site-uri web, pentru a stabili dacă și în ce măsură datele personale sunt colectate, procesate, utilizate sau puse la dispoziția terților.  

1.4 Textul complet al Regulamentului general privind protecția (GDPR), inclusiv definiții și explicații, poate fi găsit accesând următorul link.

  1. Locul de stocare a datelor

2.1 Toate datele cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm prin intermediul site-ului și magazinului nostru sunt stocate și securizate pe serverele locale din România.

  1. Procesarea datelor când vizitați site-ul nostru web
  2. Logfiles

Din motive tehnice, Wow Hunedoara colectează așa-numitele date de acces și le stochează într-un fișier jurnal (așa-numitele logfiles). Pe lângă adresa IP, fișierul de înregistrare va conține numele paginii web accesate, fișierul solicitat, data și ora, cantitatea de date transferate și mesajul despre accesarea cu succes, tipul și versiunea browser-ului, sistemul de operare, așa-numitul sistem referrer URL (pagina vizitată anterior) și furnizorul solicitant stocat.

Temei legal: art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR.

Nu împărtășim aceste informații cu terțe părți, iar fișierele jurnal vor fi șterse automat la două (2) luni de la colectare. Cu toate acestea, adresa IP este anonimizată și stocată în scopuri administrative (tehnice) și legate de securitate. Colectarea datelor este necesară exclusiv pentru funcționarea tehnică a site-ului nostru web.

  1. Cookie-uri & pixeli

Pe lângă fișierele jurnal, atunci când vizitați site-ul nostru web sunt utilizate și cookie-uri și tehnologii similare (de exemplu, pixeli). Pentru detalii despre cookie-uri și tehnologiile utilizate la accesarea site-ului nostru web, durata de stocare a acestora și informații despre cum puteți șterge datele colectate aici, vă rugăm să consultați informațiile asupra dreptului de a refuza procesarea datelor din Politica Cookies. Vă rugăm să rețineți că o dezactivare generală a cookie-urilor poate duce la restricții funcționale ale site-ului nostru web.

Se disting următoarele tipuri de cookie-uri:

2.1 Cookie-uri necesare (tehnice)

Cookie-urile necesare asigură funcții fără de care nu puteți utiliza site-ul așa cum trebuie. Acestea sunt cookie-uri necesare tehnice.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR.

2.2 Cookie-uri afiliate (de conversie)

Cookie-urile afiliate au ca scop evaluarea campaniilor partenerilor noștri de publicitate. Aceste cookie-uri stochează așa-numitul ID de afiliere, cu ajutorul căruia se stabilește o asociere între reclama pe care utilizatorul a făcut clic și partenerul de publicitate. Datele colectate aici nu sunt utilizate în scopuri de analiză sau publicitate, ci doar în scopuri de facturare de către partenerii noștri.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR.

2.3 Cookie-uri de performanță  

Cookie-urile de perfomanță ne permit să stocăm informații precum numele înregistrat al utilizatorului sau coșul de cumpărături și selectarea limbii și să vă oferim funcții îmbunătățite și personalizate. Cookie-urile de performanță colectează, de asemenea, informații despre modul în care sunt utilizate site-urile noastre (de exemplu numărul de vizite; de pe ce site ați venit la noi; cât timp ați stat pe pagină și ce pagini ați accesat), pentru a îmbunătăți cu succes activitatea, conținutul și funcționalitatea. Aceste cookie-uri nu ne permit să vă urmărim activitatea de pe alte site-uri web și nu sunt utilizate nici în scopuri publicitare.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR.

2.4 Cookie-uri de analiză

Folosim cookie-uri de analiză pentru a determina comportamentul clienților și vizitatorilor noștri și pentru a adapta ofertele noastre la nevoile și preferințele acestora (de exemplu afișarea produselor solicitate anterior; recomandări de produse).

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

2.5 Cookie-uri pentru publicitate personalizată și marketing 

Cookie-urile pentru publicitate personalizată și marketing sunt utilizate pentru a integra publicitatea bazată pe utilizator pe site-urile zooplus sau ale partenerilor noștri. Cu ajutorul informațiilor astfel obținute, noi sau partenerii putem trece la publicitatea care vizează interesele personale ale utilizatorilor.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

2.6 Cookie-uri pentru marketing – Conversie & Optimizare

Permitem partenerilor noștri să seteze cookie-uri pe site-urile noastre pentru a evalua succesul și domeniul de aplicare al campaniilor de marketing. De asemenea, comportamentul utilizatorului și informațiile despre navigare sunt folosite pentru a crea profiluri.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

  1. Plugin-uri

Site-urile noastre web folosesc plugin-uri, care sunt utilizate, de obicei, pentru a interacționa cu alte servicii sau site-uri (furnizori plug-in). Folosim așa-numita soluție „Shariff“ (Shariff Wrapper) care vă permite să determinați dacă și când datele sunt transmise operatorilor rețelelor respective. Doar dacă faceți clic pe butonul respectiv (benevol), browser-ul dumneavoastră se conectează la serverele rețelei respective.

Vă rugăm să rețineți că Wow Hunedoara este responsabil numai pentru colectarea adresei IP prin utilizarea plugin-ului. În ceea ce privește colectarea ulterioară de către furnizori, aceștia sunt responsabili de protecția datelor, inclusiv de durata stocării acestora.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

În plus față de adresa IP pe care o colectăm, furnizorul de plugin-uri poate utiliza și propriile dumneavoastră date personale în scopul de a face publicitate (inclusiv pentru terți), cercetare de piață și/sau design personalizat al propriului site și de a informa alți utilizatori ai rețelei respective despre activitățile dumneavoastră pe site-ul nostru web. Furnizorul acționează aici ca responsabil pentru protecția datelor, pentru că nu cunoaștem momentul în care ați făcut clic pe butonul respectiv și nici în ce măsură furnizorul utilizează datele astfel obținute. Mai multe informații despre scopul și domeniul de aplicare a procesării datelor de către furnizorii de plugin, precum și informații despre exercitarea drepturilor dumneavoastră, veți găsi în următoarele declarații de confidențialitate.

Detalii despre plugin-uri, precum și informații despre protecția datelor pot fi găsite la următorii furnizori:

III. Procesarea datelor când utilizați magazinul web

  1. Înregistrarea și utilizarea contului Wow Hunedoara

Când deschideți un cont de utilizator la prima comandă, colectăm următoarele informații:

  • numele și prenumele, adresa, adresa de e-mail, parola (datele de autentificare), adresa de facturare, adresa de livrare, adresa IP.

Procesăm aceste date pentru a vă oferi acces la contul dumneavoastră de utilizator (Wow Hunedoara). Datele de autentificare servesc la verificarea contului de client. Cu contul Wow Hunedoara puteți verifica comenzile dumneavoastră și puteți gestiona datele și setările. Acest lucru include, de exemplu, posibilitatea de a specifica preferințele de livrare și plată, vizualiza istoricul comenzilor și accesa programul de beneficii și cupoane. Procesăm datele în contextul unei comenzi, pentru a putea prelua comanda dumneavoastră cu datele indicate, pentru a adapta selecția produsului în funcție de preferințele dumneavoastră și pentru a putea face recomandări corespunzătoare.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR.

Datele nu vor fi transmise către terți neautorizați. Stocăm aceste date pe durata contului dumneavoastră de client Wow Hunedoara, cu excepția cazului în care ne solicitați să le ștergem înainte și nu există alte obligații legate de stocare. Furnizarea datelor cu caracter personal de mai sus este prevăzută în contract, în caz contrar, utilizarea contului de client și administrarea contului dumneavoastră nu este posibilă. Daca doriți să stergeți datele dumneavoastra trimite-ți o solicitare la adresa de email contact@wowhunedoara.ro.

  1. Procesul de comandă & livrarea

În legătură cu comanda, plata și livrarea, procesăm următoarele date:

  • nume și prenume, adresă de e-mail, adresă de facturare, adresă de livrare, număr de telefon, ID-ul clientului, adresa IP, informații despre plată.

Datele vor fi utilizate pentru a procesa comanda dumneavoastră și pentru a trimite produsele comandate către dumneavoastră.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR.

Datele nu vor fi transmise către terți neautorizați. Oferim informații despre adresa dumneavoastră de livrare către companiile de logistică și de transport. Stocăm datele colectate pentru executarea contractului pe durata relației contractuale, cu excepția cazului în care ne solicitați ștergerea înainte, dar cel puțin până la expirarea cererilor legale de garanție. După expirarea acestor perioade, păstrăm informațiile cerute de legislația comercială și fiscală privind relația contractuală pentru perioadele specificate de lege.

  1. Preferințe privind produsele

În legătură cu utilizarea contului Wow Hunedoara și a comenzilor dumneavoastră, stocăm informații cu ajutorul cărora putem trage concluzii despre preferințele dumneavoastră, reușind astfel să facem procesul de cumpărare mai plăcut și mai confortabil pentru dumneavoastră. Datele procesate în acest caz sunt următoarele:

  • numărul clientului, istoricul comenzilor, servicii de livrare preferate, metodă de plată preferată

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR.

Datele nu vor fi transmise terților. Stocăm aceste date pe durata contului dumneavoastră de client Wow Hunedoara, cu excepția cazului în care ne solicitați să le ștergem. Furnizarea datelor cu caracter personal menționate mai sus nu este prevăzută nici prin contract, nici prin lege. Daca doriți să stergeți datele dumneavoastra trimite-ți o solicitare la adresa de email contact@wowhunedoara.ro.

  1. Sondaje în rândul clienților

În scopul evaluărilor făcute de clienți și al managementului intern al calității, utilizăm plugin-ul Customer Reviews for Woocommerce pe site-ul nostru. Astfel, dorim să oferim clienților noștri oportunitatea de a evalua achiziția. Modulul nu primește datele despre clienții din baza noastră de date. Se vor transmite doar numărul de comandă și numărul clientului, precum și adresa de e-mail.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

  1. Procesarea datelor în comunicarea cu clienții
  2. Newsletter

Dacă vă abonați la newsletter-ul nostru, vă vom procesa doar adresa de e-mail. Datele vor fi utilizate exclusiv pentru a vă oferi informații despre produse și campanii Wow Hunedoara la intervale regulate, în funcție de zona de interes aleasă.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

Când primiți newsletter-ul, folosim așa-numitele web-beacons, sau pixeli de urmărire, care ne ajută să determinăm dacă ați primit newsletter-ul sau l-ați deschis sau dacă ați dat clic pe link-urile din el. Cu datele astfel obținute, creăm un profil de utilizator pentru a adapta newsletter-ul la interesele dumneavoastră individuale. Conectăm aceste date prin intermediul pixelilor de urmărire cu acțiunile pe care le-ați întreprins pe site-ul nostru.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

Nu transmitem datele cu caracter personal pe care ni le furnizați atunci când vă înregistrați la newsletter către terți neautorizați. Cu toate acestea, newsletter-ul este furnizat de un furnizor extern, motiv pentru care avem un contract pentru procesarea datelor de comandă cu acesta. 

Colaborăm cu următorul furnizor:

Vă puteți opune oricând cu privire la primirea newsletter-elor și, astfel, la procesarea datelor menționate anterior. Legalitatea procesării pe baza consimțământului până la revocarea dumneavoastră rămâne neafectată. Dacă nu doriți o evaluare și o analiză automată a comportamentului de uti-lizator în legătură cu newsletter-ul, trebuie doar să vă dezabonați. Până atunci, datele vor fi stocate atât timp cât sunteți abonat la newsletter. După dezabonare, salvăm datele pur statistic și anonim. Furnizarea de date cu caracter personal nu este impusă prin lege sau prin contract. Cu toate acestea, nu este posibil să trimiteți sau să primiți newsletter-ul fără a specifica adresa de e-mail.

  1. Facebook și Google Custom Audience

Pe unele site-uri web și ca parte a abonării la newsletter, veți avea ocazia să participați la programul de marketing Custom Audience sau Audience Match. Acest lucru ne permite să ne conectăm cu dumneavoastră prin intermediul rețelelor de socializare și, să înțelegem mai bine preferințele dumneavoastră cu privire la produse și, eventual, să afișăm publicitatea bazată pe interese. Totuși, acest lucru necesită un consimțământ separat și nu are loc automat atunci când vă înregistrați la newsletter-ul nostru. Adresa dumneavoastră de e-mail va fi transmisă următorilor destinatari ca responsabili independenți. Dacă nu mențineți un cont de utilizator cu acești furnizori, adresa dumneavoastră de e-mail va fi ștearsă automat.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

Detalii despre protecția datelor găsiți la următorii furnizori:

Puteți obiecta oricând cu privire la prelucrarea datelor prin e-mail la contact@wowhunedoara.ro. Legalitatea procesării pe baza consimțământului dumneavoastră până la revocare rămâne neafectată.

  1. Disponibilitatea produsului – notificare

Aveți opțiunea de a fi informat prin e-mail despre disponibilitatea anumitor produse. În acest scop, vă vom trimite o unică notificare despre faptul că produsul dorit este din nou pe stoc.

Temei legal: Art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR.

Nu transmitem datele către terți. Vom șterge automat adresa dumneavoastră de e-mail în acest scop după 95 de zile. Furnizarea datelor personale menționate anterior este necesară contractual, altfel nu putem să trimitem notificarea.

  1. Marketing (e-mail)

În măsura permisă de lege și cu condiția ca clientul să încheie un contract cu Wow Hunedoara și să specifice adresa de e-mail, Wow Hunedoara are dreptul să utilizeze această adresă a clientului pentru publicitatea directă a propriilor produse sau servicii similare. Clientul are dreptul să se opună utilizării adresei de e-mail în orice moment, fără a mai suporta alte costuri în afară de acela generat în funcție de tarifele de bază ale operatorilor de servicii internet și date.

  1. Marketing (poștă)

În măsura în care este permis de lege și dacă destinatarul nu s-a opus primirii, Wow Hunedoara poate trimite publicitate poștală clienților. În scopul tipăririi și expedierii acestor materiale promoționale, lucrăm cu furnizori de servicii în calitate de procesatori. Dreptul clientului de a se opune în orice moment utilizării adresei sale în scopul publicității rămâne neafectat.

  1. Drepturile dumneavoastră 

Aveți dreptul de a solicita confirmare de la Wow Hunedoara în orice moment dacă procesăm datele dumneavoastră personale și dreptul la informații despre aceste date cu caracter personal. În plus, aveți dreptul la rectificarea, ștergerea și limitarea procesării datelor, precum și dreptul de a vă opune în orice moment procesării datelor cu caracter personal sau de a revoca consimțământul pentru procesarea datelor în orice moment sau de a solicita transmiterea datelor. 

Toate cererile de informații, revocările sau obiecțiile la procesarea datelor trebuie direcționate prin e-mail către contact@wowhunedoara.ro. În plus, aveți dreptul de a face plângere la o autoritate de supraveghere în cazul încălcării confidențialității datelor.

  1. Informații privind dreptul special la opoziție

Aveți dreptul în orice moment, din motive care țin de situația dumneavoastră particulară, de a împiedica procesarea datelor cu caracter personal care vă privesc, pe baza art. 6 alin. 1 lit. e) sau f) GDPR și formula opoziție în conformitate cu art. 21 GDPR. Vom înceta procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal dacă putem dovedi motive legitime și imperioase în ceea ce privește procesarea, care depășesc interesele, drepturile și libertățile dumneavoastră sau în care procesarea are scopul de a susține, exercita sau apăra drepturile legale. Dacă doriți să vă exercitați dreptul la opoziție, trimiteți un e-mail la contact@wowhunedoara.ro.

Plangeri    

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila. Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Wow Hunedoara cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs la adresa de email: contact@wowhunedoara.ro.