Site logo
Descriere

Povestea Fainrodicuta a inceput acum 2 ani în localitatea Salasul de Sus, judeţul Hunedoara, ca o mică afacere de familie.

S-a dat astfel startul unui maraton al evoluţiei, iar ceea ce părea a fi un debut optimist s-a dovedit un gest chibzuit şi curajos.
Fiecare realizare a reprezentat un nou capitol din povestea noastra, o afacere promiţătoare, dezvoltată cu ajutorul pasiunii și priceperii stramosilor nostri din Salas.

Plini de viață, testăm, dezvoltăm și povestim împreună doar de bine, la Fainrodicuta, acasă.

In cuptoare de caramida, cu lemn de brad, se păstrează secreta reteta celor mai bune produse traditionale, ecologice din Romania.

Entuziasmul originar de a face lucrurile în mod traditional, fac din familia noastra mai mult decât o afacere, este o pasiune, la care se adaugă noi şi noi capitole. Eroii nu suntem noi, ci toti cei care ne consuma produsele, familiile care se reunesc vesele la masă în fiecare zi, iar aventurile lor sunt o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru fiecare produs pe care il producem.

Dedicăm povestea noastră tuturor celor care pun preţ pe sănătate, traditii, cultura, calitate, respect şi responsabilitate ecologica.

Contact
  • 0720960737
  • amretezat@gmail.com
  • http://www.virslidesalas.ro/
Video
Retele de socializare
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie