Site logo
Descriere

Vila Mara este situată la aproximativ 50 m de telegondolă şi telescaunul Constantinescu, având acces imediat la majoritatea pârtiilor din staţiune sau la numeroasele centre de închiriere de echipament de schi şi snowboard. Vila are o privelişte deosebită asupra Văii Jiului, din camerele aflate la etaj.

Unitatea este structurată pe mai multe niveluri, având un număr de 25 de camere, restaurant cu două săli de mese şi saună. Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar şi TV, iar camerele de la etaj dispun şi de balcoane.

La mansardă există un spaţiu amenajat şi dotat cu canapele, mese şi scaune, televizor 40" din care se intră în cele două camere aflate aici, dotate suplimentar cu frigider în fiecare cameră. Mansarda este delimitată de restul cabanei prin uşi ce pot fi închise, fiind astfel o alegere ideală pentru o familie sau un grup de prieteni. Aceste două camere sunt oferite sub formă de pachet. Sala de mese mare are o capacitate de 50 de locuri, iar cea mică o capacitate de 20 de locuri. Aici se pot organiza seminarii, conferinţe, mese festive, traininguri, etc.

Pentru distracție si relaxare, aveți acces la sauna, masa de biliard, darts, masa de foosball, șah, rummy, cărți de joc, iar pe timp de vară, Vila Mara dispune de piscină, șezlonguri și masă de tenis, amenajate pe terasa exterioară. De asemenea, pe timpul verii oferim activităţi gratuite pentru turişti (instructor alpinism, escaladă montană, tiroliană, orientare turistică, tehnici de supravieţuire, ghid montan pentru anumite trasee) prin programul „Descoperă Straja vara”. Pentru alte informaţii sau rezervări, nu ezitaţi să ne contactaţi. Vă aşteptăm cu drag!

Contact
  • 0723599185
  • office@vilamara.ro
  • https://www.vilamara.ro/
Detalii
  • 230
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie