Site logo
Descriere

Vila Artemis este amplasată în stațiunea Râușor, lângă unica pârtie de schi din masivul Retezat, având acces auto și loc de parcare pentru 3 autoturisme.

Vila Artemis vă oferă toate facilităţile unei locaţii liniştite şi extrem de primitoare, în atmosfera autentică a unei cabane de munte. Prin amplasarea sa privilegiată la baza pârtiei, vila îmbină într-un mod util şi comod nevoia dumneavoastră de odihnă şi confort, cu dinamismul zonei montane specifice pentru practicarea sporturilor de iarnă sau a drumețiilor montane.

Fie că veniți cu prietenii și familia sau că doriți un team building în regim propriu, Vila Artemis este locul ideal, punând la dispoziție 5 dormitoare cu câte unul, două sau trei paturi, două grupuri sanitare cu duș, bucătărie complet utilată, sufragerie spațioasă și loc de luat masa.

Cele două terase ale vilei vă oferă posibilitatea să vă savurați cafeaua privind panorama stațiunii Râușor. Punem la dispoziția turiștilor grătar, ceaun, jocuri interactive, masă de ping-pong, iar în anotimpul rece sănii și jucării de iarnă pentru a vă putea bucura de zăpadă.

Facilități Vila Artemis:
- 13-15 locuri de cazare în 5 camere
- 2 grupuri sanitare cu duș
- Bucătărie complet utilată: aragaz, cuptor, frigider, cuptor cu microunde, aparat de cafea, toaster, veselă completă și tacâmuri
- Sufragerie cu canapea, șemineu, TV, sistem audio etc.
- Loc de luat masa pentru 10-15 persoane
- 2 terase spațioase
- Grătar, ceaun
- 3 locuri de parcare
- Centrală termică pe lemne
- Acces imediat la pârtie și patinoar

Prețurile sunt valabile pentru închirierea întregii cabane pentru o noapte, pentru sejururi mai lungi de 3 nopți se oferă reducere. Sejururile de Crăciun, Paște și Revelion au tarife preferențiale și un minim de 4-5 nopți de cazare

Contact
  • 0786371475
  • contact@cabana-retezat.ro
  • http://cabana-retezat.ro/
Detalii
  • 700
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie