Site logo
Descriere

TheRefresh este un magazin online care oferă produse de calitate superioară pentru iubitorii de cafea și ceai. Suntem mândri să oferim clienților noștri o gamă variată de produse de la branduri de top, cum ar fi Kersie, o prăjitorie românească din Deva, siropuri Monin, Hario, Trendglas și multe altele.

Credem că fiecare persoană merită să savureze gustul unei cafele sau a unui ceai de înaltă calitate, de aceea am ales cele mai bune produse pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărui client. În plus, oferim și accesorii home barista, pentru a oferi clienților noștri oportunitatea de a-si crea propria statie de cafea acasă.

De asemenea, suntem bucuroși să lucrăm cu afaceri care doresc să ofere clienților lor produse de calitate superioară. Oferim soluții personalizate și livrare rapidă pentru afaceri, astfel încât acestea să poată oferi produse de înaltă calitate clienților lor.

Vă invităm să explorați gama noastră de produse de calitate superioară și să vă alăturați comunității noastre de iubitori de cafea și ceai.

Unde ne găsiți?

Deva, jud. Hunedoara - locație 1: Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 18, Deva 330018, România

Deva, jud. Hunedoara - locație 2: Calea Zarandului 87, Deva 330182, România

Orăștie, jud. Hunedoara: Piața Victoriei 25, Orăștie 335700, România

Contact
  • +40 721 726 116
  • contact@therefresh.ro
  • https://therefresh.ro/
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie