Site logo
Descriere

Infiintata in anul 2007, compania "RESITEX GROUP" cu sediul in DEVA, isi desfasoara activitatea in HUNEDOARA, unde compania are un spatiu de productie de aproximativ 1400 mp si unde isi desfasoara activitatea peste 80 de persoane. Compania a fost infiintata pentru a satisface o piata de decoratiuni in continua crestere. Marea parte a productiei este destinata exportului iar de anul trecut compania a hotarit sa intre si pe piata Romaneasca pentru a putea aduce un plus de calitate si de noutate. Principala activitate este de confectii textile de interior HOME DESIGN iar ca activitati conexe sint decoratiunile interioare, comercializarea de perdele si draperii, confectionarea de perdele, draperii, seturi de pat, tapiterii - toate pentru vile, apartamente, case de vacanta, hoteluri, restaurante si terase.

In cei 10 ani de functionare firma s-a dezvoltat ajungind astazi sa aiba capacitati de productie in Romania, Republica Moldova si in Republica Ceha.

Producem si comercializam o gama foarte variata de Home Textiles (Perdele, Draperii, Perne, Perne decorative, Huse de scaun)

Alaturi de o echipa de profesionisti (ingineri, designeri), compania noastra tinde mereu spre perfectiune incercand sa multumeasca cele mai delicate gusturi. Diferite stiluri, diferite materiale, diferite modele, dar mereu aceeasi grija pentru detalii si finisaje.

Contact
  • 0354414150
  • office@resitex.ro
  • https://resitex.ro
Retele de socializare
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie