Site logo
Descriere

Pavam drumul succesului in mediul online.

SERVICII PROFESIONALE DE WEB DESIGN SI PROMOVARE

Incepand cu crearea unui website ultra rapid, fluid si bine optimizat pana la promovarea afacerii dumneavoastra folosind cele mai importante canale de promovare, Google, Facebook, Youtube si Instagram, noi putem fi o piesa decisiva in succesul afacerii dumneavoastra.

Web Design
Dezvoltam website-uri de prezentare sau magazine online optimizate pentru cautarile Google, cu un design fluid, intuitiv si usor de folosit.

Reclame Google
Cea mai rapida metoda prin care ajungeti in topul cautarilor Google, platind doar click-urile persoanelor care cauta serviciul sau produsul dumneavoastra.

Reclame Facebook
Campaniile Facebook sunt ideale pentru orice model de afacere deoarece pe retelele de socializare se afla majoritatea clientilor dumneavoastra.

Reclame Youtube
Fiind platforma unde petrecem in medie 37% din timpul petrecut in mediul online, reclamele pe aceasta platforma, pot fi un adevarat succes.

Remarketing
Campaniile de remarketing tintesc doar persoanele care au intrat pe website-ul dumneavoastra, dar care nu s-au transformat in clienti.

Optimizare SEO
Popularitatea pe care SEO a castigat-o de-a lungul anilor se datoreaza efectelor pozitive pe termen lung pe care le poate aduce unei afaceri.

Graphic Design
Logo vectorial, carti de vizita, banere, afise, flyere, brosuri, meniu restaurant si altele.

Editare Foto / Video
Editare foto, produse, reviste, diferite publicatii, etc., si editare video profesionala.

Administrare Social Media
Postari regulate, descrieri, comentarii, mesaje, story-uri si distribuiri in grupuri.

Contact
  • 0745315989
  • office@radmedia.ro
  • https://radmedia.ro
Video
Retele de socializare
Categorii
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie