Site logo
Descriere

Amplasată la poalele Retezatului, într-un ţinut de basm, comuna Sălaşu de Sus, este fără îndoială una dintre cele mai frumoase din judeţul Hunedoara. Dincolo de frumuseţea locurilor, de aerul curat şi de peisajele care îţi taie respiraţia, se zărește Pensiunea Paula – locul ideal unde te poți relaxa sau de unde poți porni spre vizitarea obiectivelor turistice din Țara Hațegului.

Pensiunea Paula dispune de o capacitate de cazare de 6 adulți în 3 camere duble, prevăzute cu baie proprie și balcon. Camerele pensiunii includ TV cu ecran plat. De asemenea, aici vei găsi toate utilitățile necesare pentru a te simți ca acasa și o filigorie pentru a te bucura de un barbeque pe malul apei, iar pentru ca experiența ta sa fie una de neuitat, noi îți punem la dispoziție 6 biciclete pentru a explora împrejurimile. Proprietatea are grădină și terasă, și poate fi închiriată atât integral cât și la nivel de cameră dublă.

Printre atracțiile și obiectivele turistice din zonă, se numără: Cascada Lolaia 11 km, Cetatea Medievală Mălăiești 200 m, Castelul Kendeffy 13.6 km, Biserica cnezilor Cândea din Sântămăria-Orlea 13.5 km, Parcul Național Retezat 14.4 km, Biserica Sfântul Nicolae din Densuș 29.6 km, Mănăstirea Prislop 29.7 km, Cetatea Colț 32 km, Cheile Băniței 39.7 km, Peștera Bolii 42 km, Castelul Hunedoarei 43.2 km, Barajul Gura Apelor 59 km, Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina 66.9 km, Sarmizegetusa Regia 69.5 km.

Pensiunea Paula din Sălașu de Sus vă așteaptă cu drag!

Contact
  • 0746237421
Detalii
  • 150
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie