Site logo
Descriere

Născută din priceperea și sufletul unui om de-al locului, pensiunea „La Buru” poate deveni, pentru oricare vizitator, casa de vacanta de la sfarsitul saptamanii. Situată la doar 12 km de municipiul Brad, în satul Căraci, pensiunea „La Buru” vă întâmpină într-un cadru natural deosebit, la poalele muntelui cu același nume (883 m), din care nu lipsesc pădurile de fag și molid, pajiștile cu fânețe, livezile cu pruni și meri, totul în armonie cu „zarva” făcută de animalele din gospodăriile cărăcenilor.

De pe colinele ce înconjoară satul ca o adevărată fortăreață, privirea ne alunecă în zare până spre Munții Bihorului, cu cel mai înalt vârf al Apusenilor, Vf. Curcubăta Mare, 1849 m altitudine, Muntele Găina, cu tradiționalul „Târg de Fete”, stâncile Bulzului sau ale Vulcanului și Valea Crișului Alb.

Pensiunea ”La Buru” isi primeste oaspetii in trei camere spatioase, cu baie individuala, iar doua dintre aceste camere fiind proprii unei triple sau cvadruple, spatiu comun de servire a mesei, bucatarie echipata complet, baie de serviciu, terasa si spatiu verde.

Servicii incluse:
- prosoape de baie pentru fiecare oaspete, sapun, sampon, uscator de par
- cablu tv si televizor plat, wi-fi
- bucatarie dotata cu echipamente moderne
- spatiu servire masa, vesela si tacamuri
- incalzire centrala
- foisor acoperit, cu gratar, soba, ceaun, cuptor, test de paine.

Servicii contra cost:
- relaxare la ciubar, 250 lei/4 ore, prima zi. Pentru a doua zi, 150 lei/4 ore

Servicii de inchiriere a intregii pensiuni:

- 1050 RON/noapte, de vineri pana duminica.
- 850 RON/noapte, de duminica pana joi.
Pentru orice alte detalii, inclusiv legat de inchirierea pensiunea in perioada sarbatorilor nationale, va rugam sa ne contactati.

Contact
  • 0748872156
  • pensiuneaburu@gmail.com
  • https://pensiuneaburu.ro/
Detalii
  • 850
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie