Site logo
Descriere

Dragi oaspeti, va asteptam, in aceasta perioada,cu măsuri de siguranță implementate cum ar fi amplasarea la intrarea în locatie a unui dispenser cu senzor cu gel dezinfectant pentru mâini, dotarea cu lampa de sterilizare cu ultraviolete pentru sterilizarea camerelor, a masinii de spalat pentru sterilizarea veselei. Deasemenea, mesele din terasa, pardoselile, toate suprafețele „cu atingere ridicată” sunt curățate în permanență cu dezinfectant. Totodata, va rugam ca pe holurile pensiunii sa purtati măști de protectie.Pensiunea Adriana,o locatie noua, este situata în Stațiunea Straja exact în punctul de sosire a telegondolei și foarte aproape de principalele partii de schi.

Pensiunea este primitoare, vesela, intimă si frumos amenajata. Ca ingrediente, avem un restaurant unde puteti savura preparate alese din bucataria traditionala, gratar in aer liber, terasa, mini-spa pentru perioada de vara si multa voie buna. Aici, turistii se pot strange pentru a depana amintiri sau pentru a savura o cana de vin fiert. Camerele,  mobilate cochet, asigura chiar si celor mai pretentiosi vizitatori confortul dorit.

Pensiunea ofera 16 locuri de cazare în camere confortabile, spatioase, dotate cu baie proprie, camera echipament, apa calda non-stop, incalzire centrala, tv, interfon, internet wireless.
Partiile de schi, padurile de brad si fag, apele limpezi de munte, Schitul Straja, ursul Baloo, traseele montane, va vor ajuta sa va relaxati in fiecare anotimp.

Contact
  • 0726 125 787
  • contact@pensiuneaadrianastraja.ro
  • http://pensiuneaadrianastraja.ro/
Detalii
  • 220
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie