Site logo
Descriere

Magazin La Librarie Deva

Un business construit din pasiune pentru cafea, vinuri, alcool, altceva decat ceea ce gasim in magazinele de tip supermarket. Practic, vom avea o Librarie, mii de etichete, fiecare eticheta cu povestea ei

Despre HorecaWeb.ro:
Din dorința de a vă oferi o cale rapidă și accesibilă prin care să comandați produsele necesare desfășurării activității dvs. în domeniul HORECA, astfel încât să economisiți timp, am creat din 2015 magazinul online www.horecaweb.ro.

Site-ul este dedicat în mod special reprezentanților de unități HORECA din România, care doresc să comande en gros online băuturi alcoolice, cafea, sucuri, ceaiuri și produse complementare, însă și persoanele fizice au posibilitatea de a plasa comenzi en detail, pentru consumul casnic.

Prin intermediul magazinului online www.horecaweb.ro vă punem la dispoziție o gamă variată de produse pentru consum HORECA, de la cafea în format capsulă, monodoză sau boabe, ciocolată caldă și ceaiuri, până la sucuri de fructe, cocktailuri și băuturi alcoolice. De asemenea, pe www.horecaweb.ro veți găsi și consumabile complementare, pe care le puteți comanda en gros sau en detail, precum și accesorii HORECA.

Este important de menționat că deținem exclusivitatea pentru vânzarea produselor din gama Qubik, iar pentru produsele din gama Kimbo vă oferim prețuri speciale.

Suntem alături de clienții noștri și dorim să construim relații de lungă durată, bazate pe respect, onestitate și siguranță. Fiecare comandă plasată pe www.horecaweb.ro, precum și fiecare solicitare din partea clienților sunt tratate cu atenția cuvenită, iar noi ne asumăm responsabilitatea de a livra produse și servicii ireproșabile.

Contact
  • 0749063833
  • office@horecaweb.ro
  • https://www.horecaweb.ro/
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie