Site logo
Descriere

Cabana Poarta Retezat ofera 10 locuri de cazare intr-una din cele mai frumoase locatii din tara. Si asta nu o spunem noi, ci o spun multi din cei pe care pasii i-au condus prin aceste locuri. Scriitori, iubitori ai muntelui, romani si straini, au simtit mirajul unui munte de legenda, care ofera atatea si atatea motive de incantare.

Acesta este motivul pentru care am ales sa ridicam cabana aici, la poalele partiei Retezat, la o altitudine de 1250m. Tinerii, familiile cu copii mici sau grupurile de iubitori ai traseelor montane pot petrece aici vacante sau week-end-uri in care sa se bucure de ski (Cabana Poarta Retezat are monitor exclusiv), de padure si de munte, de frumusetile locului dar si de bogatiile naturii. Caci in Retezat oamenii iubesc plantele si au invatat sa le foloseasca cu intelepciune, fie ele plante medicinale, fructe de padure sau ciuperci.

Va invitam cu drag sa popositi la noi, sa va bucurati de muntele Retezat dar si de confortul unei constructii ridicate cu iubire si grija, in asa fel incat sa ofere tot confortul unei case moderne, pastrand, desigur, trosnitul lemnelor in foc, ferestrele inundate de cer si de verdeata, sentimentul ca esti in inima muntelui.

 

Poarta Retezat Chalet se inchiriaza in intregime, pe noapte, cu urmatoarele tarife:

1100 ron / cabana / noapte – pentru maximum 10 persoane

In timpul sarbatorilor, ofertele speciale se vor comunica din timp.

Contact
  • 0721880778
  • cabana@poartaretezat.ro
  • https://www.poartaretezat.ro/
Detalii
  • 1100
  • Nici un comentariu.
  • Adauga recenzie